Food

Food

Wie durft: whisky, foodtruck-diner, zout, turf en vuur

Laphroaig whisky presenteert een stoer, eenmalig en dus uniek, foodtruck-menu bij Lagerwal Amsterdam. Iets voor jou?

Laphroaig Single Malt Scotch Whisky loopt al jaren voorop in het aangaan van boeiende culinaire samenwerkingen. Op 3 november presenteren ze een exclusief driegangen Foodtruck-menu, samengesteld door niemand minder dan de met twee Michelin-sterren bekroonde chef Soenil Bahadoer. Bovendien voegt Carl Gast van Lagerwal Amsterdam een uniek aperitief toe aan dit speciale menu.

Wat kun je verwachten?

De invloed van het zilte zeewater en de frisse zeewind, gecombineerd met de aardse rokerigheid afkomstig van gemoute gerst, die op traditionele ovens wordt gekoeld door het gebruik van Islay-turf, vormt de essentie van Laphroaig. Deze elementen van zout, vuur en turf spelen voortdurend een rol in dit diner.  Wat kan je verwachten? Een robuust lopend diner met karakter maar met de finesse van een twee Michelin-sterren chef. Lewis Thomson, Laphroaig’s Brand Ambassador, creëerde er passende cocktails bij, terwijl Carl Gast vanuit Lagerwal Amsterdam het menu aanvult met een passend aperitief.

Amuse
Gemaakt door Carl Gast
Laphroaig 10 Smokey Paloma cocktailRoti Paling
Roti new style, en wel met gerookte paling
Laphroaig Quarter Cask cocktail

Bara lam
Een gefrituurd surinaams broodje, rijkelijk belegd met lam
Laphroaig Select cocktail

Passievrucht, mango & kokosnoot
Een afsluiter met een exotische twist
Laphroaig 10 Sherry Oak cocktail

Het menu (incl. Laphroaig cocktail pairing) is te boeken voor € 95 .

*Het menu kan niet aangepast worden naar dieetrestricties

Boek hier

Deel dit artikel via:

Falder.nl is de grootste mannen 50+ site van Nederland.
Vind je dit een leuk bericht? Like dan onze Facebook-pagina.

MANNENPRAAT