Groot, klein, puntig, peervormig, appeltjes, bazooka’s, hangers.
Borsten, je hebt ze in alle maten en vormen. Is het dan erg als ze fake zijn?
Maar herkennen we ze ook altijd?
Bij sommige borsten kan je van een afstandje zien: dat zijn neppers. Hoe goed ben jij? Doe hieronder het artikel de quiz.
Maar eerst even de 7 tekenen waaraan je nepborsten kunt herkennen.
De nepborsten checklist
- De borsten staan te dicht bij elkaar
Echte borsten raken elkaar niet de hele tijd aan, tenzij je een beha of een strakke top draagt. Doorgaans zit er ongeveer 4 tot 6 centimeter ruimte tussen borsten. Zie je iemand waarbij de borsten elkaar in het midden raken, dan weet je genoeg!
- De borsten zitten te hoog op de borst
De bovenkant van de borsten zou moeten beginnen waar de oksels zijn. Als de borsten hoger zitten dan dit, zijn ze waarschijnlijk nep. Als het begin van de borsten boven de oksels uitkomt, heb je waarschijnlijk met nepborsten te maken
- Ze heeft sideboobs
Als je borstimplantaten te groot voor je lichaam zijn, kunnen ze naar de zijkant gaan hangen. Dit geeft een onnatuurlijk uitzicht. Dit kan worden voorkomen door ervoor te zorgen dat de breedte van het implantaat de breedte van de borst niet overschrijdt.
- Geen natuurlijke helling
Natuurlijke borsten hellen naar beneden aan de onderkant van de borst. Grote, ronde implantaten hebben geen helling, maar staan recht vooruit.
- Borsten met littekens
Borstimplantaten komen niet vanzelf op hun plek. De implantaten kunnen via de oksels, navel, de onderkant van de borsten of via de tepelhof worden ingebracht. Zie je littekens op één van deze plekken, dan is de kans groot dat ze een borstvergroting heeft gehad. Borstimplantaten kunnen via de oksels, navel, de onderkant van de borsten of via de tepelhof worden ingebracht
- Harde borsten
Sommige type implantaten kunnen ervoor zorgen dat de borsten te stevig lijken en niet op een natuurlijke manier bewegen tijdens normale lichaamsbeweging. Soms wordt het juiste implantaat gebruikt, maar ontwikkelt het lichaam littekenweefsel. Daardoor voelen de borsten ook steviger aan.
- Klotsende borsten
Ja, echt, dit komt voor. Als je het lastig vindt om nepborsten met je ogen te spotten, kan je ook je oren inzetten. Sommige nepborsten kun je namelijk horen klotsen! Zoutwaterprotheses – een alternatief op siliconenimplantaten – kunnen nog weleens voor vervelende geluiden zorgen. De kans is groot dat het implantaat is opgevuld toen deze al in haar borst zat, waardoor er een beetje lucht in terecht is gekomen.
En dan hier de test. We zijn benieuwd!
https://blog.easytoys.nl/echte-of-nep-borsten-test/
Met dank aan Easytoys.nl
Foto: Getty